Delen

Opening Fase 1 van nieuwbouw winkelcentrum Makado Beek

donderdag 03 november 2016

Op donderdag 10 november a.s. wordt de eerste fase van de nieuwbouw van Makado Beek feestelijk geopend. Nadat de nieuwbouw geopend is, openen ook de eerste winkels in de nieuwbouw de deuren, te weten Albert Heijn, Gall&Gall en Bickels! Grand Café.

De officiële opening wordt verricht door de Beekse burgemeester mevrouw Christine van Basten-Boddin op donderdag 10 november om 10.45 uur. Tegelijkertijd wordt op een ludieke manier het huidige centrum verbonden met de nieuwbouw. De nieuwe winkels worden aansluitend aan de officiële opening geopend. De nieuwbouw omvat zowel een uitbreiding van het winkelcentrum, maar ook de toevoeging van ruim 400 parkeerplaatsen op het parkeerdek.

Makado 1.jpg

Naast de officiële openingshandeling, waarbij iedereen van harte welkom is, wordt de opening van de eerste fase ook op vrijdag 11 en zaterdag 12 november gevierd. Er zijn verschillende activiteiten in het winkelcentrum zoals een kindertreintje, ballonkunstenaar, schminken en gezellige muziek.

Zie ook: Makado-advertentie.pdf

Komt u met de auto naar winkelcentrum Makado? Dan kunt u op 10 november direct gebruikmaken van het nieuwe parkeerdek. We zien u graag tegemoet in Makado Beek!

Makado 2.jpg

Makado Beek wordt uitgebreid en tevens gerevitaliseerd. Afgelopen periode is er hard gewerkt aan een ruimer, moderner en gevarieerder Makado. Aan het huidige bedrijfsvloeroppervlak is circa 7.150m2 toegevoegd, waardoor er na revitalisatie ruimte ontstaat voor ruim 20 nieuwe winkels. Naast nieuwe winkelruimte zijn twee parkeerlagen aangebracht waardoor de gratis parkeergelegenheid met ruim dertig procent is uitgebreid. De tweede fase van de herontwikkeling zal rond Pasen 2017 gereed zijn.

De uitbreiding en revitalisatie van Makado Beek wordt gerealiseerd door eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance in nauwe samenwerking met de gemeente Beek, Markus Bouwadvies en Smeets Bouw.

Impressie 1 Makado Beek.png

Impressie 2 Makado Beek.jpg