Delen

Beek FM voor Make-A-Wish Nederland

donderdag 19 oktober 2017

72 uur niet eten en radio maken met 3 diskjockey's in een glazen café. Het concept is natuurlijk niet geheel nieuw, maar met nieuwe invloeden en ideeën willen Remco Pijpers, Koen Harbers en Silvan Falchi zich van donderdag 23 november t/m zondag 26 november gaan inzetten voor Make-A-Wish Nederland door zich te laten opsluiten in het glazen café.

Make-A-Wish Nederland

'Stichting Doe Een Wens' zoals Make-A-Wish voorheen genoemd werd is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Het vervullen van een wens geeft kinderen, die vanwege hun ziekte vaak vooral patiënt zijn, weer de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Beek FM

Het radiostation wordt opgebouwd in Café d'n Dobbele Vônck in Beek en zal 72 uur door 3 diskjockeys bemand worden. Gedurende die 72 uur kan iedereen de DJ's komen aanmoedigen, door de kleine uurtjes heen helpen of natuurlijk geld doneren. Eten is verboden, het enige wat de diskjockeys krijgen zijn 2 sapjes per dag.

Programmaindeling

In shifts van 6 uur wisselen de DJ's zich af om zo voldoende slaap te kunnen krijgen. Daarnaast worden bekende Limburgers uitgenodigd om in de studio de DJ's af en toe te komen vergezellen en optredens te geven. Het geheel zal via een livestream te volgen zijn op beekfm.nl, hier is het tevens mogelijk om platen aan te vragen en te doneren.

Finale

Op zondag 26 november zullen de diskjockeys de glazen ruimte mogen verlaten en wordt het eindbedrag bekend gemaakt in Café d'n Dobbele Vônck. Dit bedrag wordt dus in zijn geheel gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland. Een finaleshow zal er op deze zondag dan ook niet ontbreken. Bekende (en minder bekende) artiesten zullen deze dag feestelijk invullen.

Make a wish-620.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief