Delen

Bevrijdingsfeest 3 september 2017!

dinsdag 29 augustus 2017

Op zondag 3 september 2017 zal van 10.00 tot 17.00 in en rond Oorlogsmuseum Eyewitness het jaarlijkse bevrijdingsfeest plaatsvinden! Hiermee wordt stilgestaan bij de bevrijding van Beek in september 1944. Het belooft een leuke en interessante dag te worden voor jong en oud. Op het terrein van het museum zullen vele oorlogsvoertuigen tentoongesteld worden. Re-enactors beelden de oorlogsgeschiedenis uit en laten de bezoekers de sfeer van de oorlog en de bevrijding beleven!

IMG_5768.jpg

Daarnaast kunnen bezoekers van het bevrijdingsfeest gebruik maken van een primeur: op deze bijzondere dag zal de nieuwe museumapp gelanceerd worden! Via de app kunnen bezoekers luisteren naar verhalen, verteld door de levensechte poppen (museummannequins) in Oorlogsmuseum Eyewitness. Deze verhalen maken de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog nog persoonlijker en een bezoek aan het museum nog indrukwekkender!

Laat u meenemen in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en bezoek het Bevrijdingsfeest!

Bevrijdingsfeest4.jpg

Entree €8,- incl. 1 consumptie (koffie/thee/fris) en een stuk vlaai of een zakje chips. Kinderen t/m 5 jaar gratis. Toegang tot het museum is inbegrepen.

Bron: http://www.eyewitnesswo2.nl/bevrijdingsfeest-3-september-2017/

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief