Delen

Effe Wachte Band (EWB) viert 25-jarig jubileum

dinsdag 16 januari 2018

EWB gaat het 25-jarig jubileum gedurende heel 2018 vieren door een aantal "EWB Live Tickets" weg te geven voor het symbolische bedrag van € 25. Een "EWB Live Ticket" staat garant voor een gratis optreden van EWB.

Een  aanvraag voor een “EWB Live Ticket”  kan alleen worden gedaan voor goede doelen.  Deze goede doelen kunnen heel divers zijn, denk aan een optreden in een zorginstelling, verzorgingstehuis, woonzorgcentrum, opvang voor gehandicapten of  vluchtelingen.  Maar ook bv. activiteiten  voor inzameling  van gelden die voor een goed doel bestemd zijn, Rotary Clubs,  jeugdwerk,  benefiet evenementen, een  optreden voor een ernstig zieke etc.

EWB zal in 2017 een campagne  starten om de kosten van de in te huren geluidsinstallatie voor deze optredens via sponsorbijdragen betaald te krijgen, zodat degene die een “EWB Live Ticket” ontvangt ook van deze kosten gevrijwaard is.  Afhankelijk van het aantal aanvragen en binnengekomen sponsorgeld zal EWB het aantal “Live tickets” vaststellen.

Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naar jean@effewachte.nl.   Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

EWB-620.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief