Delen

Mannenkoor Beeker Liedertafel organiseert 25e Kelder Zolder Markt

woensdag 30 mei 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 van 08.00 tot 17.00 uur organiseert Mannenkoor Beeker Liedertafel in de omgeving Molenstraat - Raadhuispark in Beek voor de 25e keer de traditionele Kelder Zolder Markt.

Het begin
25 jaar geleden werd Mannenkoor Beeker Liedertafel door de toenmalige directeur van het bejaardenhuis, Wim Schepers, gepolst of het koor wilde medewerken de Kelder Zolder Markt te organiseren. Dit resulteerde uiteindelijk uit in een gezamenlijke organisatie van deze markt.

kzm-foto.jpg

Na enkele jaren besloot het Mannenkoor Beeker Liedertafel de traditie van deze rommelmarkt alleen voort te zetten. De laatste 5 jaar is de Kelder Zolder Markt helemaal vernieuwd door de nieuwe coördinator Math Goessens.

Met behulp van het reserveringssysteem heeft de markt een modern tintje gekregen. Op deze rommelmarkt staan ruim 200 standhouders die hun waar verkopen. Van speelgoed, boeken, cd's, dvd's en lp's tot kleding, huishoudelijke spullen, serviezen en curiosa van antiek tot hedendaags.

Marktgedeelte voor kinderen

De markt heeft in het Raadhuispark een gedeelte speciaal ingericht met marktkramen die  jeugdigen voor een aangepaste prijs (10 euro) kunnen huren.

Hapjes en drankjes

Bij een gezellig evenement past natuurlijk de gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Op het cateringplein staan diverse kraampjes met koffie/thee, frisdrank, bier, wijn of iets lekkers voor de inwendige mens.

Marktkraam of grondplaats huren

Staat je zolder, kelder of garage vol spullen die niet meer gebruikt worden? Kom zelf een dag op de markt staan. Ervaar hoe leuk het is je eigen spullen te verkopen. Vanaf 1 juni tot 21 augustus kun je een marktkraam of grondplaats reserveren via de website www.beekerliedertafel.nl.  Voor het huren van een jeugdigen-marktkraampje kan men via e-mail een deelnameformulier bestellen. Mail je gegevens naar:  kzm@beekerliedertafel.nl.

Meer informatie gewenst? Gebruik het eerder genoemde website/e-mail adres of neem contact op  met de coördinator van de Kelder Zoldermarkt, Math Goessens. Tel. Nr. 06 51841669 (na 19.00 uur).

kzm-poster.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief