Delen

Opening Fase 2 nieuwbouw winkelcentrum Makado Beek

woensdag 05 april 2017

Makado Beek Groeit! Op woensdag 12 april wordt de tweede fase van de herontwikkeling van Makado Beek feestelijk geopend. Naast de voltooiing van het 'nieuwe' rondje Makado zullen bezoekers ook kennismaken met vijf nieuwe retailers. Een tiental bestaande retailers zal een nieuwe winkel openen.

620 -20170119-IMG_7670-byImageyesPhotography_.jpg

Nieuwe winkels

Tijdens deze Fase 2 is hard gewerkt om de herontwikkeling van de oude Albert Heijn gereed te maken voor de nieuwe winkels. Een aantal bestaande winkels zal in de nieuwbouw een nieuwe winkel en in enkele gevallen een geheel nieuw concept openen. Zo zal Hairpoint verder gaan onder de naam Shear Barber & Hair, Diana Mode wordt Excentrique en Het IJshuisje gaat verder als Eetwinkel Het Cabrys.

Daarnaast verhuizen Pearle, Primera, Kruidvat, Vonken Schoen- en Sleutelservice, Muziekland, Durlinger, Zeeman en Livello van de bestaande bouw naar het nieuwe deel van Makado. Tevens verwelkomt Makado Lidl, Rousseau Chocolade, Slagerij Van Melik Du Chef & Bufkes, Guys & Dolls en Verser in Beek.

620 -PANORAMA20170119-IMG_8001-byImageyesPhotography_.jpg

Officiële opening

De officiële opening vindt plaats op woensdag 12 april om 9.15 uur bij entree West. De openingshandeling wordt verricht door Wethouder Jean Wachelder en leerlingen van Basisschool Catharina Labouré. Omstreeks 9.30 uur zullen de winkels de deuren openen. Voorafgaand aan deze opening verloot Lidl 1 minuut gratis winkelen onder alle aanwezigen bij entree West.

Bereikbaarheid 12 april

Bezoekers die op woensdag 12 april als eerste de nieuwe winkel van Lidl willen bezoeken, kunnen direct de auto parkeren op het gratis parkeerdek (1e en 2e etage). De officiële openingshandeling vindt buiten plaats bij entree West. Bezoekers die dit samen met de winkeliers van Makado willen worden geadviseerd om te parkeren op het gratis parkeerterrein.

620 -PANORAMA20170119-IMG_7660-byImageyesPhotography_.jpg

Feestelijke activiteiten

Vanaf woensdag 12 april tot en met maandag 17 april worden er dagelijks feestelijke activiteiten georganiseerd. Een groot aantal winkels is op 2e Paasdag geopend. Kijk op de website www.makadobeek.nl voor het gehele programma en de geopende winkels.

Makado Beek wordt uitgebreid en tevens gerevitaliseerd. Afgelopen periode is er hard gewerkt aan een ruimer, moderner en gevarieerder Makado. Bij de opening van de eerste fase in november openden Albert Heijn, Gall&Gall en Bickels! Grand Café al hun deuren. Aan het huidige bedrijfsvloeroppervlak is circa 7.150m2 toegevoegd, waardoor er na revitalisatie ruimte ontstaat voor ruim 20 nieuwe winkels.

De uitbreiding en revitalisatie van Makado Beek wordt gerealiseerd door eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance in nauwe samenwerking met de gemeente Beek, Markus Bouwadvies en Smeets Bouw.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief