Delen

Uitnodiging Jubileumweekend Baeker Pottentaote 12 x 11 jaor!

dinsdag 31 januari 2017

In 1886 is vastelaovesvereniging de Baeker Pottentaote opgericht. Zij zijn er ontzettend trots op dat ze dit 12 x 11 jubileum mogen vieren. Een uniek jubileum wat ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Op vrijdag 3 februari a.s. hebben ze een feestavond georganiseerd in de Mondial in Beek. Showband Vegas en DJ Erwin zullen zorgen voor een geweldige avond. Vanaf 20.11 uur gaan de deuren open en is iedereen van harte welkom.

De Baeker Pottentaote willen met deze avond iedereen bedanken voor de sjieke samenwerking in al die jaren! Ze houden daarom deze avond ook maar een korte receptie, vanaf 20.11 uur, zodat vanaf 21.11 uur gefeest kan worden.

De vastelaovend maken we immers samen!

Voor deze feestavond is de entree gratis! Dus kom en maak er samen met de Pottentaote een onvergetelijke avond van!

Op zondag 5 februari a.s. zal hun jubileumreceptie ook plaatsvinden in de Mondial. Deze receptie wordt gehouden voor alle vastelaovesverenigingen aangesloten bij het SLV en de (vastelaoves)verenigingen waarmee de Pottentaote al jaren een bevriende relatie hebben.

Ook deze dag is iedereen natuurlijk van harte welkom. De receptie begint vanaf 11.00 uur en zal omstreeks 21.00 uur eindigen. De Baeker Hofkapel zal samen met DJ Erwin deze dag muzikaal opluisteren.

De Baeker Pottentaote hopen jullie allemaal te zien op dit unieke jubileum!

Allewiel, namens de Baeker Pottentaote,

Eric Voncken - vorst Pottentaot
Elmar Verpoort - geheimsjriever
Roy Mullens - klamottebewaarder

Bron: www.pottentaote.nl.

pottentaote jubilieum 2017.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief